simple web templates

O nama

Streljana Zmaj je novootvoreni objekat koji se nalazi na adresi Autoput 18, u okviru nekadašnje kompanije Zmaj. Ponosimo se činjenicom da smo prvo komercijalno strelište koje posluje u formi preduzeća osnovanog kao d.o.o, takođe i funkcionalnošću i veličinom prostora.

Kompletan objekat je projektovan i izveden u skladu sa svim važećim zakonskim propisima koji se tiču držanja i korišćenja vatrenog oružja u zatvorenom prostoru.

Objekat površine preko 670kvm, se između ostalog sastoji od prijemnog dela, prostora za odmor, prostranog glavnog hodnika, mokrih čvorova, pištoljskog strelišta dužine 18m,  puščano-karabinskog strelišta dužine 50m, učionica i konferencijskih prostorija. 

Mobirise

Činjenica da će se u okviru Streljane Zmaj nalaziti dva nezavisna zatvorena strelišta, kao i to da je svo projektovanje izvršeno u skladu sa svim bezbednosnim, balističkim, građevinskim i ostalim standardima za ovu namenu, čini ovaj objekat jedinstvenim u regionu.

Pristup objektu je osim privatnim vozilima moguć i gradskim prevozom, kao i Beovozom. Posedujemo privatni parking za minimum 15 automobila, ispred samog ulaza u strelište.

Streljana Zmaj je registrovana i za trgovinu oružja i municije tako da kod nas možete izvršiti kupovinu nekih od raspoloživih modela oružja i municije ili naručiti da Vma obezbedimo ukoliko se traženo ne nalazi trenutno u asortimanu.

Nudimo mogućnost najrazličitijih vidova aktivnosti povezanih sa vatrenim ili vazdušnim oružjem, od najosnovnijih kratkotrajnih prezentacija, preko kondicionih gađanja do najkompleksnijih profesionalnih osposobljavanja u rukovanju oružjem, kako u praktičnom tako i u teorijskom smislu. U slučaju da ste potpuni laik i da se prvi put susrećete sa oružjem, naš imperativ je rad "jedan na jedan" sa svakim kandidatom/korisnikom našeg strelišta, a sve u cilju maksimalnog komfora i bezbednosti naših gostiju.

Nije potrebno posedovati svoje oružje da biste bili naš gost, jer streljana poseduje široku paletu oružja koje je dostupno svim korisnicima. Uz naše profesionalne licencirane instruktore sa velikim iskustvom možete u kontrolisanim i bezbednim uslovima da stičete nova znanja i iskustva u ovoj neobično adrenalinskoj aktivnosti koja privlači sve veći broj ljudi širom sveta.

Pored standardnih aktivnosti strelišta u mogućnosti smo organizovati i druge opšte i specijalizovane aktivnosti u oblastima bezbednog rukovanja i održavanja oružja, teorijskog upoznavanja sa pravnim aspektima iz ove oblasti, taktike upotrebe, napredne obuke rukovanja vatrenim oružjem, organizacija i priprema za takmičenja u gađanju, samoodbrane i borilačkih veština, konsultacije itd. Sve aktivnosti smo u mogućnosti organizovati kako za početnike tako i za napredne korisnike i profesionalce.

Naši stalno zaposleni instruktori su Vam na raspolaganju svaki dan - ukoliko Vaše potrebe iziskuju, postoji mogućnost angažovanja instruktora/predavača sa drugačijim znanjima i veštinama, kao i mogućnost da dovedete Vaše instruktore uz prethodni dogovor. Plan i program obuke, kao i dinamika i organizacija mogu biti maksimalno prilagođeni Vašim potrebama (ne odnosi se na Obuku za bezbedno rukovanje vatrenim oružjem iz ZOM RS).

*Nudimo Vam kompletnu organizaciju događaja poput „team-building“ ili proslava. Za Vas i Vaše zaposlene možemo organizovati nezaboravan doživljaj koji će im pomoći da se lakše nose sa svakodnevnim stresom. Takođe postoji mogućnost organizacije keteringa ukoliko postoji potreba.

**Postoji mogućnost iznajmljivanja objekta u cilju organizacije snimanja za potrebe filmske i muzičke produkcije, kao i industrije kompjuterskih igara i specijalnih efekata.

***U skoroj budućnosti planiramo proširenje delatnosti na poslove popravke/prepravke naoružanja za različite namene.

Otvoreni smo za razgovore o svim vidovima saradnje, kako na kratkoročnom tako i na dugoročnom planu uz mogućnost rezervacije jednokratnih termina na nedeljnom, mesečnom ili proizvoljnom nivou kao i zakazivanje VIP termina, a naš stručni tim Vam u potpunosti stoji na raspolaganju.

Adresa:

Autoput za Zagreb broj 18 - Zmaj
11070 Beograd
R. Srbija

Kontakt:

Email: info@shooting.rs
Telefon: +381 11 77 07 200
GSM: +381 65 61 35 706 

Radno vreme:

Radnim danima: 14:00h - 21:00h
Vikendom: 12:00h - 21:00h